Nové aktivity Krajského sdružení v oblasti represe a sportu v době po pandemii

25.06.2020 17:54

V úterý 23. června 2020 se sešli členové Krajské odborné rady represe v kanceláři OSH Praha-východ, aby společně se starostou KSH, p. Oldřichem Lacinou, projednali přípravu nových krajských akcí.

Projednávána byla v prvé řadě struktura a organizační zabezpečení krajské soutěže v požárním sportu, jež proběhne dne 27. září 2020 ve sportovním areálu Plchov na okrese Kladno. Jelikož v letošním roce byla z důvodu pandemie zrušena veškerá postupová kola, půjde o zvláštní soutěž pojatou jako klání „O pohár starosty KSH“. Z každého okresního sdružení se zúčastní jedno družstvo mužů a jedno družstvo žen, rovněž HZS bude reprezentován jedním družstvem pojatým jako výběr za Středočeský kraj.

Dalším stěžejním bodem jednání byla diskuze o přípravném kempu TFA, jenž se uskuteční ve dnech 14. až 16. srpna t. r. v Bilých Poličanech. Zde v pátek večer proběhne jednání KORR, v sobotu proběhne trénink závodníků a v neděli se uskuteční soutěž v disciplínách TFA. O dva týdny později se zúčastni středočeští závodníci krajské soutěže TFA v Královéhradeckém kraji, odkud posléze vzejdou ti, kteří budou náš kraj reprezentovat na Mistrovství České republiky v disciplínách TFA ve Svitavách, jež se uskuteční na začátku října t. r.

 

Petra Myslínová Cejpková, kancelář KSH

 

Zápis